De WBS is op zoek naar een Office manager voor 20 uur per week.

De organisatie

De WBS is een kleine, platte professionele werkorganisatie, dynamisch door de uiteenlopende projecten van de stafleden, de stagiaires en externe contacten. De WBS is onafhankelijk en levert politiek-wetenschappelijk werk in verschillende vormen, en is tegelijkertijd een moderne netwerkorganisatie, spin in het web van expertgemeenschappen, politiek-bestuurlijke circuits en maatschappelijke kringen.

Over de functie

De office manager heeft een zelfstandige rol. Binnen welomschreven kaders heeft hij/zij ook aanzienlijke eigen verantwoordelijkheden. In ondersteunende zin is hij/zij de spil binnen de WBS. Dat vraagt een soepele combinatie van het taakgerichte deel van de functie met de rol van gastvrouw/gastheer extern en intern.

De kerntaken

  • Het bieden van secretariële, (financieel) administratieve en organisatorische ondersteuning
  • Het informeren van externen, (eerste) aanspreekpunt zijn van de organisatie
  • Het faciliteren en ondersteunen van werkprocessen van de organisatie
  • De organisatie van bijeenkomsten

Profiel

We zoeken iemand met HAVO/MBO, aangevuld met een afgeronde secretariële/administratieve of gelijkwaardige opleiding. Enige werkervaring in een vergelijkbare functie is vereist. Je bent zelfstandig en hebt het vermogen problemen op te lossen. Je beschikt over organisatietalent om de diversiteit en prioriteit van werkzaamheden in te schatten en uit te voeren. Deze kerncompetenties combineer je soepel met administratieve eisen ten aanzien van nauwkeurigheid en systematiek. Je voelt je thuis in het gedachtegoed van de sociaal-democratie.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een stimulerende en inspirerende werkomgeving, met een informele cultuur, om met fijne, bevlogen collega’s te werken aan de WBS-doelen. Arbeidsvoorwaarden conform de Cao PvdA en neveninstellingen, schaal 7 (2-7). Salarisindicatie bij 20 uur: minimaal € 1400, maximaal € 1760 bruto per maand, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. De WBS biedt een aantrekkelijk pakket van flexibele arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. De aanstelling in de functie is in eerste instantie voor 1 jaar.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Klara Boonstra, directeur, via info@wbs.nl. Je sollicitatie (motivatiebrief en CV) ontvangen wij uiterlijk op 21 maart 2021. Deze richt je via e-mail aan info@wbs.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 13, van 29 maart tot en met 1 april, digitaal dan wel fysiek als dat mogelijk is. 

Deze functie wordt gelijktijdig opengesteld voor in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Dossiers

Voor een thematisch overzicht van al onze artikelen en publicaties, zie onze dossiers